Streetfood Arendal

Streetfood Arendal ligger i den gamle bankgården midt i Arendal sentrum. Vi har et stort felles spiseareale i midten av lokalet og mulighet til å bestille mat fra flere matkonsepter under samme tak. Vi har også en hyggelig bakhage med tilhørende bar der man kan ta med maten ut, eller leie for ulike arrangementer.

Vi ønsker å være stedet du stikker innom for en matbit etter jobb, men ender med å sitte til siste buss. Vi skal være et ujålete sted hvor alle føler seg velkomne, som passer for mange typer anledninger. Vi skal tilby skikkelig god mat fra alle verdenshjørner, men på lokale råvarer. I baren finner du spennende alternativer, og fristes til å smake noe nytt.

Prosjektet ble startet av show-manager og restauranteier Rolf Erik Nilsen, som ønsket å skape et levende sted i den gamle bankgården, som et tilskudd til Arendals byliv. Med på laget fikk han Dag Einar Tjersland, som driver flere kjente restauranter i Oslo, Mia Nilsen og Boris Praljak som driver Cafe Victor og Sød i Arendal, Margrethe Svinøy som driver Hotell Arendal i samme bygg, samt Francisca Witsø som er daglig leder for SFA.

Stedet åpnet dørene i midten av juli 2022.

Vi har fremdeles plass til et par matkonsepter til. Ta kontakt på post@streetfoodarendal.no for å presentere din idé!

Ønsker du å jobbe med oss?

Vi er alltid på leting etter engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere. Send din søknad og cv til francisca@streetfoodarendal.no

Skroll til toppen