Matboder

Våre boder tilbyr mat fra alle verdenshjørner og for enhver smak, men alle med en felles grunntanke om å tilberede maten fra grunnen, og benytte lokale råvarer så sant det er mulig. Alle bodene tilbyr vegetariske alternativer.

Section of Middle East flavors

Byr på  hjemmelaget falafel salat tallerken med fantastiske smaker fra Midtøsten. Med nystekt sprø falafel, hummus, Baba Ganoush, tomat, agurk, løk, persille og Tahini dressing.

WAAJ

WAAJ er dedikert til å bringe den rike historien og smaken av mesoamerikansk mat til Norge. Skape en autentisk og minneverdig matopplevelse som feirer essensen av mais og dens vitale rolle i den kulinariske arven i Guatemala og Mesoamerica. WAAJ byr blant annet på ferske tortillas og fyller dem med de beste tingene og deiligste smakene i en taco.

Pizzeria Communale

Pizzeria Communale, med Italiakjenner og kjendiskokk Dag Tjersland i spissen, lager håndverkspizza i sin vedfyrte pizzaovn, samt italienske småretter, siciliansk street food og deilige oster og skinker.

Nose to Tail

Nose to Tail lager burgere på lokalt kjøtt fra Jens Eide og Bringsverd Kongsgård, og burgerbrød fra en lokal baker. Burgerne er grillet på kull, som gir den ekte, gode grillsmaken.

Bar

Vår bar tilbyr et bredt utvalg av vin, med fokus på naturlige, rene viner. Vi har et godt utvalg av øl på tapp, håndverksbrus og -juice og en spennende cocktailmeny utviklet av brennevinssommelier Andres Caro.

Skroll til toppen