Matboder

Våre boder tilbyr mat fra alle verdenshjørner og for enhver smak, men alle med en felles grunntanke om å tilberede maten fra grunnen, og benytte lokale råvarer så sant det er mulig. Alle bodene tilbyr vegetariske alternativer.

Taco Loco

Meksikansk taco og nachos med en norsk vri, laget med lokale råvarer. 

Pizzeria Communale

Pizzeria Communale, med Italiakjenner og kjendiskokk Dag Tjersland i spissen, lager håndverkspizza i sin vedfyrte pizzaovn, samt italienske småretter, siciliansk street food og deilige oster og skinker.

Nose to Tail

Nose to Tail lager burgere på lokalt kjøtt fra Jens Eide og Bringsverd Kongsgård, og burgerbrød fra en lokal baker. Burgerne er grillet på kull, som gir den ekte, gode grillsmaken.

Nytt markonsept åpner snart!

Følg med, nytt og spennende matkonsept åpner snart.

Bar

Vår bar tilbyr et bredt utvalg av vin, med fokus på naturlige, rene viner. Vi har et godt utvalg av øl på tapp, håndverksbrus og -juice og en spennende cocktailmeny utviklet av brennevinssommelier Andres Caro.

Skroll til toppen